Lüks Treyler Tesla Cybertruck'ı Şarj Etmeye Yeterli Güce Sahip | Mühendisler Birliği

Lüks Treyler Tesla Cybertruck’ı Şarj Etmeye Yeterli Güce Sahip

Çevre Müh.

Lüks Treyler Tesla Cybertruck’ı Şarj Etmeye Yeterli Güce Sahip

Lüks treyler şirketi Living Vehicle (LV), kısaca 2021 Living Vehicle adlı yeni karavanını piyasaya sürdü.

Üst düzey kampçı, bir elektrikli aracı güneş enerjisiyle şarj etme yeteneğinin yanı sıra, bir yandan da haftalarca hatta aylarca şebekeden bağımsız yaşama izin verirken, aynı zamanda zengin lüks olanaklara sahiptir.

2021  Yaşayan Araç , LV ve Volta Power Systems arasındaki bir işbirliğinin sonucudur ve yeni karavanın bugüne kadarki tüm lüks römorklarda bulunan en yüksek kapasiteli lityum iyon sistemini içerdiğini görür .

Yaşayan Araç Kurucu Ortağı Joanna Hofman bir basın bülteninde “Gerçek şebekeden bağımsız yaşamın tadını çıkarmak için güvenilir enerjiye erişim, güvenlik, sağlık ve konfor için gerekli ve yaşamı sürdüren bir kaynaktır”  dedi .

“Müşterilerimiz, karavan parklarından kaçınma ve kıyı gücünün tüm lüks konforlarıyla her yerde kalma esnekliğine değer veriyor,” diye devam etti.

2021 Yaşayan Araç’ın yeni güç sistemi, 3080 watt’a kadar güneş enerjisi ve 47.600 watt-saat enerji depolaması sunuyor. Şirket, elektrikli araçları “isteğe bağlı 240 volt ihraç edilebilir güç kullanarak şarj saati başına 44 mile varan oranlarda” şarj etmek için yeterli güç olduğunu açıkladı.

Lüks Treyler Tesla Cybertruck'ı Şarj Etmeye Yeterli Güce Sahip

Living Vehicle’ın 2021 modellerinin, doğrudan treylerden EV şarjı için ihraç edilebilir gücü desteklemesi gerçeği, araç sahiplerinin EV’lerini güneş enerjisiyle şarj etme güvenliğine sahip olurken gerçekten uzak yerlere gitmelerine izin verme potansiyeline sahip güçlü bir kombinasyon sağlar. gerçekten ihtiyaç duyarlarsa bir tutamda.

Lüks Treyler Tesla Cybertruck'ı Şarj Etmeye Yeterli Güce Sahip

“Hepimiz için bir mobil ofis gibi günümüzün COVID dünyasında alakalı artan güç ile birlikte birçok yeni özellik, yeni bulduk uzak işçileri orada,” Joanna Hofman da açıkladı  İlginç Mühendislik  e-posta yoluyla.

Etkileyici bir şekilde, 2021 modeli iki AC’yi tamamen güneş enerjisinden çalıştırabilir, diye açıkladı ve serin bir yaşam ve hatta çalışma ortamı sağlıyor.

Lüks Treyler Tesla Cybertruck'ı Şarj Etmeye Yeterli Güce Sahip

Geniş bir çalışma alanı oluşturmak için karavanın yatağını katlanarak ortadan kaldıran bu mobil ofis seçeneği, zenginlerin koronavirüsten kaçması için şu anda piyasada bulunan en iyi seçenek olabileceği anlamına geliyor – elbette bahsetmeye değer, 2021 modeli 229.995 dolardan başlayan farklı boyutlarda geliyor  .

Lüks Treyler Tesla Cybertruck'ı Şarj Etmeye Yeterli Güce Sahip

Hofman basın bülteninde ” Müşterilerimizin çoğu, uzun süreli şebeke dışı kullanım için güvenilir şarja erişim gerektiren Tesla’nın Cybertruck  veya  Rivian gibi elektrikli kamyonlarda  peşinat alıyor ” dedi.

” Volta sisteminden yüksek voltajlı güç ihraç etme yeteneği ile, Yaşayan Araç modelleri, depolanan enerjiyi kullanarak bu çekici araçları veya yardımcı arabaları hızlı ve sürdürülebilir bir şekilde şarj edebilecek.”

Elektrikli araç ile neler şarj yeniliklere gibi iki yönlü şarj gelen Wallbox kolayca ve bir araba nakledilmek için elektrik için izin oldukça cazip bir teklif olduğunu.

Lüks Treyler Tesla Cybertruck'ı Şarj Etmeye Yeterli Güce Sahip

Elektrikli araçların, kampçıların ve sürdürülebilir evlerin enerjiyi birbiriyle değiştirdiği ve sahiplerinin daha önce mümkün olmayan süreler boyunca sürdürülebilir bir şekilde şebekeden uzak yaşamalarına izin verdiği çok uzak olmayan bir gelecek hayal edebiliriz .

Yaşayan Araç, “tamamen kendi kendine sürdürülebilirliği sağlamak için LV’nin kendi su ve gıda kaynaklarını üretmesi için teknolojiyi dahil etme konusunda on yıllık bir hedefe” sahiptir  .

Daha Fazla Çevre Müh.