İşte Görünmezlik Kalkanı! Doğru Duydunuz! | Mühendisler Birliği

İşte Görünmezlik Kalkanı! Doğru Duydunuz!

Fizik Müh.

İşte Görünmezlik Kalkanı! Doğru Duydunuz!

Evet başlıkta belirttiğimiz gibi herkesin sahip olmak istediği görünmezliğin kalkanı üzerine bir çok çalışma mevcut fakat elle tutulur, gözle görülür sonuçlar alınan bazı youtube videolarını sizlerle paylaşağız. Işığın kırılması, yatay, dikey konum, bakış açısı, cismin yapısı ve bir çok etkenin görünmezlik kalkanını etkilediğini göreceksiniz. Daha fazlası için videoları incelemelisiniz. Video 1’den sonra Video 2’yi incelemeyi unutmayın çünkü gerçekten hayrete düşeceksiniz.

VİDEO – 1

Bir YouTuber, kendi görünmezlik kalkanını sıfırdan yapmak için gerekli malzemeleri buldu ve ilerde gündelik hayatta ve savaşta kullanıldığını hayal ettiğimizde olağanüstü geliyor ve neler yapılabileceği büyük bir muamma!

VİDEO – 2

Hepsi bu kadar. Bu saatten sonra Mühendisler Birliği olarak uyarıyoruz! “Olanlar, gördüklerinizden ibaret değil!”

Daha Fazla Fizik Müh.