Dünyanın En Büyük 10 Havai Fişek Gösterisi! | Mühendisler Birliği

Dünyanın En Büyük 10 Havai Fişek Gösterisi!

Dünyanın En Büyük 10 Havai Fişek Gösterisi!

Yeni yıla girerken bazılarımız eğlence yerlerinde, bazılarımız evlerinde, bazılarımız bilgisayarda, bazılarımız derslerinin başında ve bilemediğimiz nice güzellik veya yorgunlukla yeni yıla girecek herkesin en azından gönlünü ferahlatmak ve her işte olduğu gibi bu iştede mühendisliğin, hesaplamanın, öngörünün ve bir çok konunun önplanda olduğu dünyanın en büyük 10 havai fişek gösterisini sizler için derledik. Çok yakında havai fişek mühendisliğinide araştırıp sizlere aktaracağız. Mühendisler birliği olarak iyi seyirler dileriz. Nice mutlu senelere mühendisler birliğinde yer alan editöründen, ziyaretçisine, sosyal medya ekibinden, bizlere beğeni atan harika insanlara ve en önemlisi kendisini bu birlik içerisinde hisseden herkese!

Daha Fazla Haber